Om Miss Madonna

Om Miss Madonna.

Vi er et kærligt fynsk opdræt af den hellige birma

Jeg har været opdrætter siden 2014, jeg er FIFe-registreret opdrætter, medlem af JYRAK, en af Danmarks 4 hovedklubber, samt medlem af Birmaklubben.

Vi lægger vægt på sunde, raske kærlige og socialiserede katte og killinger og med et godt temperament. Vores formål er at opdrætte birmaer der lever op til standarten for racen.

vi vil sørge for at vores killinger opvokser under de vilkår.

I 2016 tog jeg uddannelsen som Diplomopdrætter og bestod alle 4 monduler.

Vi er en familie på 2 voksne Janet og Søren og vores søn på 21 år, som også har sin kæreste Thao boende her. Vi er alle 4 meget glade for dyr især katte, vi snakker, nusser og leger rigtig meget med de 6 Hellig Birmaer vi har og vi forkæler dem med stort set alt fra legetøj, kradsetræ indhegnet have masser af  kærlighed og  de sover sammen med os i vores senge, de elsker det, vi snakker og kæler med dem så meget vi overhovedet kan og det gør at de er meget kærlige både vores voksne birmaer og vores birma killinger.

Hellig Birmaen er jo en meget social kat, som vil være tæt på dig hele tiden og det er bare så hyggeligt.

Det er mest mig Janet der passer dem, da jeg er førtidspensionist og er så meget hjemme pga. min sygdom.

Min mand Søren arbejder i hverdagene og han hjælper også med til at socialisere killingerne og han har altid en eller to katte på skødet, når han sidder og ser tv, voksne som små.

Vi har i sommeren 2014 fået bygget en rigtig lækker katte løbegård, som de elsker at boltre sig i, og vi har her i sommeren 2016 fået indhegnet vores have så de også kan komme derud når vi er hjemme.


Vores katte bliver fodret med kvalitets foder fra Royal Canin, Kingsmoor og Orijen. 

De bliver også tilset af vores dyrlæge, til de sundhedstjek der anbefales.Janet og Søren


Vi har her d. 8 dec. 2017 fået godkendt vores opdræt, de to konsulenterfra Jyrak som var her og kigge, var ovenud tilfredse med vores opdræt og indretning og alle de muligeheder kattene har, de sagde de ville meget gerne være kat og så bo her hos os, det er vi meget glade for, vores katte kommer nemlig i første række her hos os.

Så blev blev jeg færdig med min Diplomopdrætter uddaannelse d. 12 - 11- 2016 det er jeg meget glad for.