Køb af killinger

Killinger :

Opdateret d. 09-08-2018

Værd at vide når du køber killing hos os:

Vi lægger stor vægt på at opdrætte sunde og raske killinger med et dejligt temperament: Derfor er killingerne i hænder lige fra fødslen, og der bliver snakket, kælet, leget og plejet hver dag.

De vil være med i alt hvad vi fortager os i hjemmet, vi vil også sørge for at de bliver vandt til støvsugeren, vaskemaskine, m.m.  Vores gæster vil selvfølgelig også snakke og kæle med dem så de bliver fortrolige med fremmede, altså rigtig glade og socialiseret til de flytter til deres nye hjem.


Vi bruger kun kvalitetsfoder til både voksne og killinger, sådan de er styrket bedst muligt.

Killingerne bliver fodret med tørkost og vådkost fra Royal Canin og lidt vådkost fra Porta 21, Animonda og Schesir.


Hvad du selv skal anskaffe før du får killingen hjem.Kattebakke og grus.

Det bedste er en lukket kattebakke med låge. Det sviner og lugter mindst. Husk at den skal være så stor at den passer til en voksen kat.

Jeg anbefaler Vitakraft: Magic Clean, den bruger jeg selv, jeg synes den er den bedste og lugter mindst. Husk også en lille skovl, som man bruger til at fjerne afføringen med.


Transportkasse.

Det er vigtig at have en transportkasse, hvis katten lige pludselig skal til dyrlæge. Køb den så stor at den passer til en voksen kat.


Kradseting.

Enten et kradsetræ af en art eller blot en kradsesøjle. Evt. noget til at sætte på væggen. Det skal være så høj at katten som voksen kan stå oprejst og kradse klør. Og så kraftig at den ikke vælter. Lidt legetøj som feks. små mus, bolde eller catnip pude.


Foderskåle.

En foderskål og en vandskål. Helst i porcelæn eller andet lidt tungt, så de står fast. De skal være ret brede og ikke for dybe. Katte bryder sig ikke om, at deres knurrehår støder mod kanterne, når de spiser og drikker.


Tørfoder.

Vi bruger kun tør foder fra Royal Canin. Du får tørfoder med sammen med killingen, så det ikke er nødvendigt at købe noget forinden. Killingen har været vant til at få " Royal Canin Baby Cat og Kitten ". Af andre slags tørfoder fra Royal canin kan vi anbefale: Digestive Comfort som katten absolute favorit - Og ellers Sensible, Indoor Long Hair, Sterilised/Kitten Sterilised. Valgmulighederne må vuderes i forhold til kattens behov.


Vådfoder.

Vi bruger lidt forskelligt vådfoder, men primært fra Royal Canin. Du får lidt med sammen med killingen, men du skal købe nogle ekstra poser " Royal Canin, Kitten - bidder i sovs ", som killingerne er vant til.


Når du køber killinger hos os medfølger der.


Felis Danica stamtavle   som er bevis for at katten er ægte.

Købsaftale  som både sikre dig som køber såvel os som  sælger.

Sundhedstjek og sundhedsbog fra dyrlæge.

2 vacciner.

Chip og registreret ved dansk katteregister.

Neutralisering (kælekatte)

Ormekur.

killingepakke fra Royal Canin.

Yndlings legetøj.

Gratis medlemskab af Jyrak det år killingen er født.

Medlemskab af Klubben for Den Hellige Birma til halv pris det år killingen er født.

Hotline- du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.


OBS !!!! VI SÆLGER IKKE KILLINGER UDEN STAMTAVLE


Pris med neutralisering, to vacciner og chip :

Hankatte til kæl      6500 DKK

Hunkatte  til kæl    6800  DKK

Hunkatte Avl  8000 DKK

Hunkatte til avl og show 10000 DKK

til udlandet er dette incl. rabies vaccination og pas.     

Mht. til avlskatte sælges de kun til registrret opdrætter, hvis du ikke er opdrætter hjælper vi dig gerne med  etablering af dette.


Rabat gives ved køb af 2 eller flere killinger..


Det er muligt at reservere en killing inden den er gammel nok til at flytte hjemmefra. Der betales et depositum på 2000 kr. Dette beløb trækkes selvfølgelig fra købsprisen ved afhentning af killingen, skulle der på en eller anden måde ske det at køber fortryder betales de 2000 kr. ikke tilbage.

Killingerne kan tidligst flytte hjemmefra når de er 14 uger. Vi beholder dem gerne lidt længere hvis der er behov for det.

Restbeløbet betales inden killingen for anden vaccine, chip og bliver neutraliseret.


Vores krav til killingekøber:


Vi sælger ikke killinger uden du/i  har besøgt os og ser både voksne katte og killinger i deres vante omgivelser, telefon og email er selvfølgelig okay som første kontakt. Efter besøg er det muligt at reservere en killing.

Vi sælger kun vores killinger til gode og blivende hjem.

Vores killinger sælges kun som indekatte eller selvfølgelig ville det være godt hvis der er adgang til en løbegård eller indhegnet have.

Vi skal underrettes hvis katten bliver syg eller hvis den dør/ bliver aflivet, dette er meget vigtigt for vi kan undersøge for evt. FIV eller andet.


Der laves kontrakt ved afhentning af killingen, men køber og sælger er begge inforstået og er gjort opmærksom på depositum reglen.


Vi synes det er skønt at få 2 killinger ud i samme hjem derfor giver vi rabat ved køb af 2 killinger.

Jeg kan aflevere killingen i dens nye hjem hvis det ønskes, betaling for kørsel skal påregnes, det kan være med til at killingen føler sig mere tryg i den første halve/hele time i de nye omgivelser. Jeg kan så køre hjem og vide, at min lille killing / killinger har det godt.

Vi synes også det ville være rigtig skønt at høre om, hvordan det går med killingerne i deres nye familier. Og vi vil være meget glade for at få billeder af dem:- men det er naturligvis ikke noget krav.

Vores killinger kommer trygt til verden i en fødekasse, hvor morkatten passer sine små i 3-4 uger. Lige fra fødslen er de små i hænder flere gange dagligt - de er så søde og helt fantastiske, at vi slet ikke kan lade være. Og hunkatten elsker når vi sidder hos hende og nusser med både hende og de små.

4 - 5 ugers alderen begynder de at gå på kattebakken og langsom kan jeg udvide kattegården lidt af gangen så de stadig kan nå at komme på bakken når de skal.

Klik på billedet her og se parringskallenderen http://www.shaggytail.dk/parringskalender.php